PRIDRUŽI NAM SE Kako možete postati dio ENTER-a ?

KREIRAJ ENTER! POSTANI DIO ENTER KONFERENCIJE

ENTER konferencija obrazovanja i povezanih industrija, organizira se u cilju razvoja i unapređenja odgojno-obrazovnog sustava i jačanja veza s povezanim industrijama. Ima razvojnu, edukacijsku i promocijsku ulogu za sve dionike odgojno-obrazovnog sustava koji na bilo koji način sudjeluju u ostvarenju potencijala visokomotiviranih i potencijalno darovitih učenika.

Predavač

Želite i vi dati svoj doprinos razvoju sustava odgoja i obrazovanja? Na pravom ste mjestu! U sklopu ENTER-a svoj trag možete ostaviti na temu:
1. Inovativne metode i alati podučavanja
2. Projekti - alat za razvoj odgojno-obrazovnih ustanova
3. Učenički projekti koje vrijedi vidjeti Prijavite se kao predavač i podijelite sa sudionicima predavanje ili radionicu u temi u kojoj imate puno znanja, izbrušene vještine ili pozitivno praktično iskustvo.

PRIJAVE ZAVRŠENE !

1

Izlagač

Imate inovaciju, projekt, novi proizvod ili uslugu i spremni ste za osvajanje tržišta? Dio ste institucije povezane sa sustavom odgoja i obrazovanja? Ciljana publika su vam odgojno-obrazovni djelatnici, djeca i mladi, roditelji?
Predstavite sebe, svoju ustanovu i vaše usluge na ENTER-u!
Osigurajte svoj Info pult (vlastiti ili naš), networking prostor pored njega (6/10/12 m2) te info panel (vlastiti ili naš) na ENTER-u!
Proučite našu ponudu, odaberite opciju koja odgovara vašim željama, mogućnostima i potrebama i prijavite se.
POVEZNICA

3

Sajam školskih proizvoda

Škola ste koja proizvodi i plasira svoje proizvode na ograničenom tržištu? Imate učeničku zadrugu u kojoj vaši učenici kreiraju proizvode?
Imamo izazov za Vas!
ENTER Vam osigurava prostor i ugodan ambijent, a na Vama je primjena poduzetničkih vještina. Predstavite svoju školu, prodajte svoje proizvode na drugačijem tržištu i uključite se u natjecateljski dio ENTER-a. Dio ostvarenih prihoda ide u nagradni fond, a najuspješnije poduzetnike među vama nagrađujemo. Prihvatite izazov, aktivirajte kolege i učenike i prijavite svoju školu za sudjelovanje!

PRIJAVE ZAVRŠENE !

2

Kreiraj ENTER!

Zanimljiv mi je ovo koncept, ali imam ideju… Daj nam svoje mišljenje! Odvojite malo vremena i podijelite s nama vaše prijedloge, ideje, očekivanja.
Predložite sadržaje koje procjenjujete pogodnim za ENTER…
POVEZNICA

4

Kontaktirajte nas 🙂