10.-11. prosinca 2021., Spaladium Arena, Split

Slide
Međunarodna znanstveno - stručna konferencija „Izazovi u radu s darovitom djecom“ – sada je dio...
Slide
ENTER konferencija
Obrazovanje i povezane industrije
previous arrow
next arrow

O ENTER-u ENTER KONFERENCIJA

ENTER konferencija obrazovanja i povezanih industrija, organizira se u cilju razvoja i unapređenja odgojno-obrazovnog sustava i jačanja veza s povezanim industrijama. Ima razvojnu, edukacijsku i promocijsku ulogu za sve dionike odgojno-obrazovnog sustava koji na bilo koji način sudjeluju u ostvarenju potencijala visokomotiviranih i potencijalno darovitih učenika.

ENTER i umreži se

Pripadaš li sustavu odgoja i obrazovanja kao učenik, odgojno-obrazovni djelatnik ili roditelj? Pruža li tvoja institucija na bilo koji način potporu školama? Baviš li se djecom i mladima? ENTER i nauči lekcije iz tuđih uspjeha, proširi znanje u odabranom području interesa, iskoristi priliku za nova poznanstva i potencijalno sklapanje novih poslovnih partnerstva i interdisciplinarnih projekta… ENTER i umreži se!

1

ENTER ove godine

Ovogodišnja konferencija zamišljena je kao multitematski i interaktivni događaj koji će uključivati više događanja istovremeno, kako bi se pronašlo nešto za svakoga: odgojno-obrazovne djelatnike različitih profila, učenike, roditelje, ali i širu javnost. Na konferenciju će se moći prijaviti svi zainteresirani, tako da očekujemo odaziv ne samo iz odgojno-obrazovnog sustava, nego i iz javnog i privatnog sektora.

3

ENTER - upute

Više o svim Covid mjerama pronađite klikom na sljedeću POVEZNICU

5

ENTER i inspiriraj se

Osim vrsnih domaćih i stranih stručnjaka u odgoju i obrazovanju ENTER vam dovodi i predstavnike različitih ustanova povezanih s obrazovanjem, inovatore i kreativne pojedince koji ne prežu pred izazovima. ENTER i inspiriraj se!

2

ENTER, može i online !

ENTER nije rezerviran samo za one koji mogu doći družiti se s nama u prostorima Spaladium Arene. Jednostavnim klikom na neku od čak četiri pozornice možete se uključiti u program u skladu sa svojim obvezama i interesima. Također, omogućili smo vam aktivno sudjelovanje u raspravama tako da ćete i iz svojih domova imati priliku pitati što vas zanima. ENTER i online!

4

ENTER, Covid FREE !

Epidemiološke mjere neće zaobići ni konferenciju ENTER, jer nam je uz sve ciljeve konferencije izrazito važno očuvanje zdravlja i dobrobiti svih sudionika! Sudjelovanje na konferenciji stoga će biti omogućeno samo onima koji uz svoju ulaznicu imaju i važeću EU digitalnu COVID potvrdu. 😷 Naravno, brzo testiranje bit će moguće obaviti i na ulazu u Spaladium Arenu, za sve one koji iz bilo kojeg razloga to neće stići prethodno obaviti.

6

ENTER 2021. Enter Conference Business talent show

U sklopu ENTER konferencije i mnoštva aktivnosti koje smo namijenili odgojno-obrazovnim djelatnicima, pripremljen je i niz aktivnosti za djecu i mlade, odnosno za učenike i studente. Jedna od tih aktivnosti je i Business talent show, događaj koji spaja učeničke/studentske start-up ideje i potencijalne investitore.  Kroz ovu aktivnost učenici i studenti imaju priliku stručnom povjerenstvu iznijeti svoje poduzetničke i kreativne ideje i doći do inicijalnog kapitala za njihovu realizaciju.

ENTER 2021. Enter Conference Sajam školskih proizvoda

ENTER konferencija osim predavanja i razmjene znanja i iskustava, nudi i čitav niz dodatnih aktivnosti. Jedna od njih je i Sajam školskih proizvoda na kojem će se ove godine predstaviti 16 škola s područja Splitsko-dalmatinske županije. Uključene škole imaju priliku predstaviti svoje aktivnosti i projekte, izložiti i prodavati svoje proizvode, dijeliti promo materijale i umrežiti se s drugim školama, kolegama i učenicima.

PREDSTAVLJANJE ENTER PREDAVAČA

Ilija Krišto

Moderator panel rasprave

Ivana Katavić

Agencija za odgoj i obrazovanje

Menachem Nadler

Ministry of Education - Israel

Lianne Hoogeveen

Ritha, Radboud University

Ivica Zelić

Centar izvrsnosti SDŽ

Antonio Nikolić

Fortitudo Development

Ana Majić

Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije

John Rogošić

Split International

Nina Pavlin-Bernardić

Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Jasminka Samardžija

Motivacijski govornik d.o.o.

Katarina Bilonić

Agencija za mobilnost i programe Europske unije

Mislav Balković

Visoko učilište Algebra

Mario Čelan

RA Simora

0
Pozornice
0 +
Predavača
0 +
Izlagača
0 +
Sudionika
0 +
Virtualnih posjeta

MJESTO ODRŽAVANJA SPALADIUM ARENA, SPLIT

Kako doći do Splita ?

Autom

HAK Pomoć na cesti: +385 (0) 1 987
Prometni status: +385 (0) 1 4640800
Hrvatska autocesta +385 (0) 1 46 94 444
info@hac.hr

Više informacija

Vlakom

Split željeznički kolodvor:
Telefon: +385 (0) 60 333 444

Više informacija

Avionom

Zračna luka Split:
Telefon: +385 (0) 21 203 555
Fax: +385 (0) 21 203 422

Više informacija

Brodom

Jadrolinija
Tel: +385 (0)51 666 111
Fax: +385 (0)51 213 116
passdept_h@jadrolinija.hr

Više informacija

Autobusom

Autobusni kolodvor Split:
Unutrašnji promet: +385 (0) 60 327 327
Međunarodni: +385 (0) 21 329-160
info@ak-split.hr

Više informacija

Za smještaj preporučamo !

KOD REZERVACIJE: CISDZ-ENTER

Steknite iskustvo

Stvaramo društvo uspješnih

Splitsko-dalmatinska županija područje je velikih mogućnosti, a ulaganje u razvoj, mlade, obrazovanje, poduzetništvo, inovacije, održivi razvoj kao i zaštitu prirodnih ljepota i resursa, osnovni su prioriteti. Provedbom projekata Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije, ICT županija, Pomorsko je dobro, Dalmacija storytelling, Tu je tvoj dom postala je prepoznatljiva na nacionalnoj razini kao uspješna predvodnica ulaganja u razvoj ljudskih potencijala i inovativnog razvoja zajednice.

UPOZNAJTE: Partneri

Pokrovitelji

Medijski pokrovitelji