PRIDRUŽI NAM SE Zašto posjetiti ENTER ?

ENTER konferencija obrazovanja i povezanih industrija, organizira se u cilju razvoja i unapređenja odgojno-obrazovnog sustava i jačanja veza s povezanim industrijama. Ima razvojnu, edukacijsku i promocijsku ulogu za sve dionike odgojno-obrazovnog sustava koji na bilo koji način sudjeluju u ostvarenju potencijala visokomotiviranih i potencijalno darovitih učenika.

ENTER ciljevi

U opuštenom, ali dinamičnom okruženju, CILJEVI jedinstvene konferencije ENTER su: - Razmjena znanstvenih spoznaja, stručnih znanja i vještina te primjera dobre prakse - Unaprjeđenje sustava odgoja i obrazovanja - Umrežavanje dionika odgojno-obrazovnih ustanova i povezanih industrija.

ENTER i online

ENTER nije rezerviran samo za one koji mogu doći družiti se s nama u prostorima Spaladium Arene. Jednostavnim klikom na neku od čak četiri pozornice možete se uključiti u program u skladu sa svojim obvezama i interesima. ENTER i online!

ENTER i umreži se

Pripadaš li sustavu odgoja i obrazovanja kao učenik, odgojno-obrazovni djelatnik ili roditelj? ENTER i nauči lekcije iz tuđih uspjeha, proširi znanje u odabranom području interesa, iskoristi priliku za nova poznanstva i potencijalno sklapanje novih poslovnih partnerstva i interdisciplinarnih projekta… ENTER i umreži se!

ENTER i inspiriraj se

Osim vrsnih domaćih i stranih stručnjaka u odgoju i obrazovanju ENTER vam dovodi i predstavnike različitih ustanova povezanih s obrazovanjem, inovatore i kreativne pojedince koji ne prežu pred izazovima. ENTER i inspiriraj se!

ENTER konferencija u brojevima

0
Dana
0
Pozornice
0 +
Predavača
0 +
Sudionika
0 +
Virtualnih posjeta

Želiš biti dio ENTER-a?!

Želite i vi dati svoj doprinos razvoju sustava odgoja i obrazovanja? Na pravom ste mjestu! Prijavite se za jednu od kategorija i budite dio ENTER-a!

Predavač

Želite i vi dati svoj doprinos razvoju sustava odgoja i obrazovanja? Na pravom ste mjestu! U sklopu ENTER-a svoj trag možete ostaviti na temu:
1. Inovativne metode i alati podučavanja
2. Projekti – alat za razvoj odgojno-obrazovnih ustanova
3. Učenički projekti koje vrijedi vidjeti Prijavite se kao predavač i podijelite sa sudionicima predavanje ili radionicu u temi u kojoj imate puno znanja, izbrušene vještine ili pozitivno praktično iskustvo.

Škola ste koja proizvodi i plasira svoje proizvode na ograničenom tržištu? Imate učeničku zadrugu u kojoj vaši učenici kreiraju proizvode?
Imamo izazov za Vas!
ENTER Vam osigurava prostor i ugodan ambijent, a na Vama je primjena poduzetničkih vještina. Predstavite svoju školu, prodajte svoje proizvode na drugačijem tržištu i uključite se u natjecateljski dio ENTER-a. Dio ostvarenih prihoda ide u nagradni fond, a najuspješnije poduzetnike među vama nagrađujemo. Prihvatite izazov, aktivirajte kolege i učenike i prijavite svoju školu za sudjelovanje!

Sajam školskih proizvoda

Izlagač

Imate inovaciju, projekt, novi proizvod ili uslugu i spremni ste za osvajanje tržišta? Dio ste institucije povezane sa sustavom odgoja i obrazovanja? Ciljana publika su vam odgojno-obrazovni djelatnici, djeca i mladi, roditelji?
Predstavite sebe, svoju ustanovu i vaše usluge na ENTER-u!
Osigurajte svoj Info pult (vlastiti ili naš), networking prostor pored njega (6/10/12 m2) te info panel (vlastiti ili naš) na ENTER-u!
Proučite našu ponudu, odaberite opciju koja odgovara vašim željama, mogućnostima i potrebama i prijavite se.

Zanimljiv mi je ovo koncept, ali imam ideju… Daj nam svoje mišljenje! Odvojite malo vremena i podijelite s nama vaše prijedloge, ideje, očekivanja.
Predložite sadržaje koje procjenjujete pogodnim za ENTER…

Kreiraj ENTER!

Galerija ENTER 2021.

cta_img
video_img
intro-video
gallery3
Blog-2
gallery1
book_seat_img
gallery2
bg-main
previous arrow
next arrow
cta_img
video_img
intro-video
gallery3
Blog-2
gallery1
book_seat_img
gallery2
bg-main
previous arrow
next arrow

MJESTO ODRŽAVANJA SPALADIUM ARENA, SPLIT

Partneri

Pokrovitelji

Postani i ti

Preplati se na Newsletter!