ORGANIZATOR Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije

CI SDŽ ustanova je koja djeluje od 2016. godine s ciljem pružanja podrške cjelovitom razvoju potencijalno darovite i visokomotivirane djece i mladih na području Splitsko-dalmatinske županije, ali i šire. Naše aktivnosti uključuju rad s djecom i mladima, ali i s njihovim nastavnicima i roditeljima.

Aktivnosti usmjerene na odgojno-obrazovne djelatnike uključuju različite edukacije i konferencije; jedna od kojih je i ovogodišnji ENTER – konferencija obrazovanja i povezanih industrija koja se organizira s partnerima. ENTER je proizašao iz konferencije Izazovi u radu s darovitom djecom i mladima i uz podršku partnerajer nam je potrebna sveobuhvatnija i opsežnija konferencija koja će zahvatiti teme šire od pružanja potpore potencijalno darovitoj djeci – dok se ne unaprijedi postojeći sustav odgoja i obrazovanja, ni za darovite i visokomotivirane učenike neće biti pomaka.

PRIDRUŽI NAM SE Zašto posjetiti ENTER ?

 

ENTER ove godine

Ovogodišnja konferencija zamišljena je kao multitematski i interaktivni događaj koji će uključivati više događanja istovremeno, kako bi se pronašlo nešto za svakoga: odgojno-obrazovne djelatnike različitih profila, učenike, roditelje, ali i širu javnost.

ENTER i umreži se

ENTER i nauči lekcije iz tuđih uspjeha, proširi znanje u odabranom području interesa, iskoristi priliku za nova poznanstva i potencijalno sklapanje novih poslovnih partnerstva i interdisciplinarnih projekta… ENTER i umreži se!

ENTER i inspiriraj se

Osim vrsnih domaćih i stranih stručnjaka u odgoju i obrazovanju ENTER vam dovodi i predstavnike različitih ustanova povezanih s obrazovanjem, inovatore i kreativne pojedince koji se ne prežu pred izazovima. ENTER i inspiriraj se!

ENTER, može i online

Jednostavnim klikom na neku od čak četiri pozornice možete se uključiti u program u skladu sa svojim obvezama i interesima. Također, omogućili smo vam aktivno sudjelovanje u raspravama tako da ćete i iz svojih domova imati priliku pitati što vas zanima. ENTER i online!

Koji su ciljevi ENTER-a ?

U opuštenom, ali dinamičnom okruženju, CILJEVI jedinstvene konferencije ENTER su

Razmjena

Razmjena znanstvenih spoznaja, stručnih znanja i vještina te primjera dobre prakse

Unaprjeđenje

Unaprjeđenje sustava odgoja i obrazovanja.

Umrežavanje

Umrežavanje dionika odgojno-obrazovnih ustanova i povezanih industrija.