PRIDRUŽI NAM SE Kako možete podržati ENTER ?

ZAŠTO POSJETITI ENTER? PODRŽITE ENTER KONFERENCIJU

ENTER konferencija obrazovanja i povezanih industrija, organizira se u cilju razvoja i unapređenja odgojno-obrazovnog sustava i jačanja veza s povezanim industrijama. Ima razvojnu, edukacijsku i promocijsku ulogu za sve dionike odgojno-obrazovnog sustava koji na bilo koji način sudjeluju u ostvarenju potencijala visokomotiviranih i potencijalno darovitih učenika.

Volontirajte !

Pozivamo sve vas koji svojim znanjem, vještinama, iskustvom i dobrom voljom želite doprinijeti uspješnoj provedbi ovog događaja
…bilo da ste učenik, student, zaposlenik javnog ili privatnog sektora, roditelj…
Javite nam se i volontirajte u organizaciji, promociji ili provedbi ove konferencije! Volonterski vam angažmani mogu otvoriti vrata prema prvim ili novim poslovima, obogaćuju iskustva i donose nova poznanstva, a možete usvojiti i nova znanja i vještine.
Ukoliko mislite da svojim djelovanjem možete pridonijeti uspješnoj realizaciji ENTER-a, javite se!
POVEZNICA

1

Budite Sponzori !

ENTER konferencija je novi događaj kojeg organizira CI SDŽ. Održava se u ovom formatu po prvi puta, a želja nam je realizirati ga na vrlo visokom nivou te ovu konferenciju u budućnosti postaviti na mapu velikih svjetskih događaja u obrazovanju i povezanim industrijama.
Stoga nam je potrebna i Vaša pomoć. Rastimo zajedno!
Budite sponzor ENTER konferencije! Kontaktirajte nas i dogovorimo suradnju!
POVEZNICA

3

Postanite partner !

Svojim radom doprinosite stvaranju boljeg društva? Vaša institucija važna je za razvoj i ostvarivanje potencijala pojedinca ili stvaranja boljeg sustava u RH? Želite dati svoj doprinos u vidljivosti konferencije, osiguranju predavača iz vlastitih redova ili realizaciji drugih pogodnosti/aktivnosti na konferenciji?!
Postanite partner ENTER konferencije!
POVEZNICA

2

Donirajte ili budite pokrovitelji !

Dalmacija je područje velikih mogućnosti, a ulaganje u razvoj, mlade, obrazovanje, poduzetništvo, inovacije, održivi razvoj kao i zaštitu prirodnih ljepota i resursa, osnovni su prioriteti ove županije. Provedbom projekata, financiranih vlastitim ili drugim izvorima, postala je prepoznatljiva na nacionalnoj razini kao uspješna predvodnica ulaganja u razvoj ljudskih potencijala i inovativnog razvoja zajednice.
Budite dio društva u kojem uspjeh nije slučajnost nego rezultat!
Postanite pokrovitelj/donator ENTER konferencije!
POVEZNICA

4

Kontaktiratirajte nas 🙂