PRIDRUŽI NAM SE Enter Conference Sajam školskih proizvoda

ENTER konferencija osim predavanja i razmjene znanja i iskustava, nudi i čitav niz dodatnih aktivnosti. Jedna od njih je i Sajam školskih proizvoda na kojem će se ove godine predstaviti 16 škola s područja Splitsko-dalmatinske županije. Uključene škole imaju priliku predstaviti svoje aktivnosti i projekte, izložiti i prodavati svoje proizvode, dijeliti promo materijale i umrežiti se s drugim školama, kolegama i učenicima.

 

Petak - 10.12.

Petak, 10. prosinca, svoje proizvode izlažu i prodaju učenici iz OŠ Bol (Split), OŠ Jesenice, OŠ Josip Jović, OŠ Josip Pupačić, OŠ Kman-Kocunar, OŠ Mejaši, OŠ Trstenik i OŠ Žnjan-Pazdigrad.

1

O sajmu

ENTER konferencija osigurala je prostor i ugodan ambijent, a na školama je primjena poduzetničkih vještina. Dio ostvarenih prihoda ide u nagradni fond, a najuspješnije poduzetnike među uključenim školama nagrađujemo. Ponuda proizvoda je jako šarolika, ovisno aktivnostima pojedine učeničke zadruge i podneblju iz kojeg škola dolazi, tako da će sudionici konferencije u sajmišnom prostoru moći kupiti suvenire i prigodne božićne poklone koje su izradili učenici naših škola.

2

Subota - 11.12.

U subotu, 11. prosinca, očekuju vas učenici iz OŠ Ivan Goran Kovačić, OŠ Skalice, OŠ Strožanac, OŠ Silvije Strahimir Kranjčević, OŠ Vladimira Nazora, Prirodoslovne škole Split, SŠ Hvar i SŠ Braća Radić.

3

Božićni ambijent

Vidimo se na ENTER konferenciji, na Sajmu školskih proizvoda gdje vas čekaju učenici i voditelji iz 16 škola! Pripremite se na božićnu čaroliju koja uključuje od marmelada i likera, preko ukrasnih i uporabnih predmeta, do božićnih kuglica i čestitki. I naravno maslinovog ulja 🙂

4

Kontaktiratirajte nas