Marina Skelin i Tonka Medvid

Obrtna tehnička škola Split

Marina Skelin je zaposlena u Obrtnoj tehničkoj školi na radnom mjestu stručne suradnice-edukacijsko-rehabilitacijskog profila. Koordinatorica je za pomoćnike u nastavi i stručno-komunikacijske posrednike. Imenovana je školskom povjerenicom za povrede prava učenika. Zamjenica je ispitne koordinatorice za državnu maturu. Članica je školskog Erasmus+ projektnog tima i od 2016. koordinatorica za projekte u području općeg obrazovanja. Od 2021. je zaposlena i na poslovima uspostavljanja Regionalnog centra kompetentnosti u području elektrotehnike i računalstva.

Tonka Medvid je zaposlena u Obrtnoj tehničkoj školi na radnom mjestu nastavnice geografije. Ima dugogodišnje iskustvo u osnovnim i srednjim školama. Koordinatorica je za državnu maturu te povjerenica zaštite na radu u Obrtnoj tehničkoj školi. Članica je školskog Erasmus+ projektnog tima i od 2020. koordinatorica za KA2 projekte. Uživa u organizaciji terenske nastave i rado sudjeluje u školskim projektnim aktivnostima.

Tema predavanja:„Vodič za mobilnost u strukovnoj školi za nestrukovne nastavnike“

Sažetak: Predstavit će se povezanost ciljeva Erasmus+ projekata  s Europskim razvojnim planom škole. Predstavit će se mogućnosti za općeobrazovne nastavnike i drugo osoblje škole u sklopu Erasmus+ projekata, kroz kratki prikaz projekata i aktivnost u kojima je Obrtna tehnička škola sudjelovala.

16:00 - 16:30

Subota 11.12. - PROJEKTI - ALATI ZA RAZVOJ ZAJEDNICE

Vodič za mobilnost u strukovnoj školi za nestrukovne nastavnike