Loading...
ORGANIZATOR

Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije

CI SDŽ ustanova je koja djeluje od 2016. godine s ciljem pružanja podrške cjelovitom razvoju potencijalno darovite i visokomotivirane djece i mladih na području Splitsko-dalmatinske županije, ali i šire. Naše aktivnosti uključuju rad s djecom i mladima, ali i s njihovim nastavnicima i roditeljima.

Aktivnosti usmjerene na odgojno-obrazovne djelatnike uključuju različite edukacije i konferencije; jedna od kojih je i ovogodišnji ENTER – konferencija obrazovanja i povezanih industrija koja se organizira s partnerima. ENTER je proizašao iz konferencije Izazovi u radu s darovitom djecom i mladima i uz podršku partnera, jer nam je potrebna sveobuhvatnija i opsežnija konferencija koja će zahvatiti teme šire od pružanja potpore potencijalno darovitoj djeci – dok se ne unaprijedi postojeći sustav odgoja i obrazovanja, ni za darovite i visokomotivirane učenike neće biti pomaka.

enter 2023.

CILJEVI ENTER KONFERENCIJE​

U opuštenom, ali dinamičnom okruženju, CILJEVI jedinstvene konferencije ENTER su

Razmjena

Razmjena znanstvenih spoznaja, stručnih znanja i vještina te primjera dobre prakse

Unaprjeđenje

Unaprjeđenje sustava odgoja i obrazovanja.
.

Umrežavanje

Umrežavanje dionika odgojno-obrazovnih ustanova i povezanih industrija.

0
dana
0
pozornice
+ 0
Predavača
+ 0
sudionika
adresa

Put Trstenika 19, Split, 21000, Hrvatska

Phone

Telefon: 091/457-4574

Email

info@ci-sdz.hr

zaprati
što kažu drugi

Naše izjave

 testimonial image
 testimonial image
 testimonial image

Možete biti ponosni na ono što činite. Konferencija je bila organizirana na visokom nivou i isplanirana do posljednjeg detalja. Drago nam je da smo mogle biti dio tako velikog događaja za obrazovanje. Dok postoji ekipa poput vas iz Centra, ne moramo se bojati za školstvo - očito ima tko vući i poticati promjene.

Sudionici ENTER-a

Čestitam na visokoj razini organizacije Enter konferencije. Bilo je inspirativno i poticajno za nas koji radimo s djecom i mladima. Čestitam i svim kolegama predavačima na zanimljivim temama i predanom radu.“

Sudionici ENTER-a

"Prilika da predstavimo vlastiti rad te povezivanje s drugim potencijalnim partnerima i korisnicima naših programa. Posebno bi pohvalili promociju ENTER konferencije - najave poznatih osoba, škola koje sudjeluju... Želimo se zahvaliti na prilici koja nam je pružena, da predstavimo svoj rad i povežemo se s potencijalnim partnerima i korisnicima. Konferencija je ujedinila mnoštvo ljudi koji se bave aktivnostima iz sličnih područja, ali s istim ciljem - unaprjeđenje odgoja i obrazovanja.

Sudionici ENTER-a
newsletter

pRIJAVI SE ZA NOVOSTI